≡ Menu

Appartmaji Appartina se nahajajo v centru Izole in so le 2 minuti hoje oddaljeni od brezplačne plaže Svetilnik, ki je bila prenovljena v letu 2011. Apartmaji so moderno opremljeni (kakor lahko vidite spodaj na fotografijah) in imajo (razen enega) lasten vhod. V tistih, ki imajo balkon, lahko uživate ob pogledu na center Izole. Apartmaji Appartina imajo 3 zvezdice.

Zraven vse ostale opreme, ki jo najdete našteto spodaj, so apartmaji Appartina opremljeni s klimo, wi-fi internetom, hladilnikom z zamrzovalnim predalom in številnimi drugimi priboljški. Podrobnosti posameznih apartmajev si lahko ogledate spodaj. Direkten kontakt najdete na dnu opisa.

Apartma Studio (od 1 do 4 osebe)

 • Pritličje
 • Vrsta ležišč: Zakonska postelja (160×200), kavč s posteljo(140×200), postelja za dojenčke (s pregrado) in stolček za hranjenje – po predhodnem dogovoru..
 • Opremljenost: polno opremljena kuhinja (pribor+krožniki+kozarci+lonci+kuhinjski pripomočki), kopalnica s prho in wc, dnevni prostor, lastni vhod skozi privatno dvorišče (svetlo in zagrajeno), zunanja sedežna garnitura (mizica in stoli) pod trto.

Apartma Strednji (1-5 oseb)

 • pritličje
 • Ležišča: Zakonska postelja (160×200), kavča s posteljo (160×200).
 • Razporeditev prostorov: predsoba, ločena spalnica, dnevni prostor, jedilnica,
 • Opremljenost: polno opremljena kuhinja (pribor+krožniki+kozarci+lonci+kuhinjski pripomočki), kopalnica s prho, wc in bide,
 • lasten vhod

Apartma Veliki (1-8 oseb) 80m²

 • 1.nadstopje (celo nadstropje)
 • Vrsta ležišč: zakonska postelja (180×200), 2 kavča s posteljo (160×200), 2 enojna postelja (90×200), postelja za dojenčke (s pregrado) in stolček za hranjenje – po predhodnem dogovoru.
 • Opremljenost: polno opremljena kuhinja (pribor+krožniki+kozarci+lonci+kuhinjski pripomočki), kopalnica s prho , wc in bide, dnevni prostor, dve ločeni spalnici,
 • Privatna terasa s trto in zunanja sedežna garnitura(mizica in stoli)
 • Lasten vhod

Apartma veliki (1-7 oseb) 80m²

 • 2.nadstopje (celo nadstropje)
 • Vrsta ležišč: 2 enojna postelja (90×200)-možnost združitev postelj, 2 enojna postelja (90×200)-možnost združitev postelj, 2 kavča s posteljo (160×200),
 • Opremljenost: polno opremljena kuhinja (pribor+krožniki+kozarci+lonci+kuhinjski pripomočki), kopalnica s prho, wc, dnevni prostor, dve ločeni spalnici
 • Privatna terasa s trto in zunanja sedežna garnitura(mizica in stoli) z možnostjo zasenčitve
 • Lasten vhod
apartma izola privat apartmaji izola privat stanovanje apartmaji izola privat izola privat apartma izola privat apartmaji

Kontakt za rezervacijo in vprašanja najdete na vrhu fotografij.

0 comments

Vas zanima kakšno bo vreme v naslednjih treh dneh v Izoli?

S tem razlogom smo na stran apartmajiizola.com dodali tudi zavihek vreme Izola, kjer lahko od sedaj naprej enostavno preverite vremensko napoved za tri dni in se tako odločite, če se boste tja odpravili.

Trenutna napoved še vedno kaže lepo in toplo vreme za jutri, potem pa se bodo temperature znižale. Sezona lepega vremena se je na slovenski obali za letos verjetno končala, čeprav letos ni bilo zelo veliko sončnih dni. Upamo, da bo naslednje leto veliko boljše. Če vas zanima vremenska napoved za Izolo, si jo lahko ogledate na strani vreme Izola.

0 comments
apartmaji novka izola

Opis apartmaja Novka

V zaledju Izole v naselju Malija se na mirni lokaciji nahajajo apartmaji Novka.

Zelo dobro opremljeni apartmaji vam nudijo opremljeno kuhinjo, hladilnik, posodo, kopalnico s tušem, teraso, opremo za žar, vrt in igrala za otroke. Brezplačno si lahko izposodite tudi kolo, če bi se želeli zapeljati po lepi okolici.

Na voljo sta dva apartmaja z brezplačnim brezžičnim internetom. Parkiranje je brezplačno.

Več fotografij in proste termine za ta lep apartma najdete na spodnji povezavi, kjer ga lahko enostavno rezervirate in preverite cene za najem.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji Izola

0 comments

Poleti bo vreče tudi v Izoli oz. bolje rečeno v Simonovem zalivu, saj se nam obeta kar nekaj koncertov.

Dva, ki sta že napovedana sta Jelena Rozga, ki se bo zgodil 11.7.2014 ob 21h.

Drugi koncert bo 1.8. na njem pa bo nastopila še ena popularna Hrvaška skupina Parni Valjak.

Se vidimo na koncertu!

0 comments

Od sedaj dalje lahko na naši strani najdete tudi dva hostla v Izoli.

V kolikor iščete ugodno prenočišče v Izoli in vas ne motijo skupna ležišča (v enem izmed njiju imajo tudi sobo za dve osebi) sta hostla odlična alternativa vsem apartmajev, ki jih najdete tukaj. Več si lahko preberete na strani:

Preverite, če vam njuna ponudba odgovarja in si ju zapomnite za naslednjič, ko boste na hitro potrebovali kakšno ugodno sobo ali prenočišče v Izoli.

hostel-izola
0 comments
hostel Izola

Opis hostla Izola *

Hostel predstavlja še eno zelo ugodno alternativo apartmajem, če potrebujete zelo ugodno prenočišče v Izoli. Hostel Izola se nahaja v centru Izola, tako da je na zelo dobri lokaciji. Tudi plaža, restavracije in trgovina je blizu.

V hostlu je prostora za 19 oseb, pri tem pa so na voljo sobe za dve osebi in sobe z več ležišči. Kopalnice so skupne. Na voljo je brezplačni internet, v hostlu pa si lahko izposodite tudi kolesa.

Več o njem najdete na spodnji povezavi, kjer najdete več fotografij, proste termine in seveda cene za najem postelje ali sobe v hostlu Izola.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Izoli

0 comments
alieti izola

Opis hostla Alieti

Če potrebujete cenovno ugodno prenočišče v Izoli, lahko preverite tudi hostel Alieti, ki se nahaja v središču starega mestnega jedra v Izoli. Hostel je na dobri lokaciji, saj najdete v bližini trgovino, ribje in druge restavracije, prav tako pa je v bližini tudi tržnica.

Hostel ima skupna ležišča, v vseh klimatiziranih sobah skupaj pa je prostora za 20 oseb. Na voljo je skupna kuhinja in kopalnica s prho. Prav tako lahko uživate na terasi, po celotnem hostlu pa je na voljo brezžični internet. Na voljo so sobe za 6 in 4 osebe.

Alineti predstavlja cenovno zelo ugodno ponudbo in je zanimiva alternativa apartmajem v Izoli, če potrebujete res ugodno sobo za dan ali dva.

Več o hostlu, prostih terminih, cenah in druge informacije najdete na spodnji povezavi, kjer lahko hostel Alineti  tudi brezplačno rezervirate.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Izoli

0 comments

Opis apartmaja Villa Marittima ****

Apartmaji Villa Marittima se nahajajo v naselju Jagodje v Izoli in so od morja oddaljeni kakšnih 300m. V neposredni bližini je trgovina s hrano, tržnica s svžo zelenjavo pa se nahaja v središču Izole, ki je oddaljena cca. 1km. V sklopu apartmajev je tudi restavracija, kjer vam postrežejo z tudi z izbranimi vini in nudijo razne degustacije.

Na voljo je 6 prostornih apartmajev, ki so namenjeni za do štiri osebe in imajo dve spalnici. Opremljeni so z LCD televizorjem, kuhinjo s pomivalnim strojem, klimatsko napravo in kopalnico s tušem. Na voljo je tudi prijetna terasa, brezžični internet in brezplačno parkirišče.

Na spodnji povezavi najdete več fotografij teh odlično opremljenih apartmajev, kjer lahko najdete cenik in proste termine in opravite brezplačno rezervacijo za oddih.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Izoli

0 comments

16. februarja bo za Izolo pomemben dan, saj bodo takrat odprli prenovljen nogometni stadion. V prihodnosti je planirana tudi njegova osvetlitev, tako da bo imel še več možnosti za uporabo in trženje. Z novim nogometnim stadionom se bo zanimanje za ta šport v Izoli samo še povečalo.

0 comments

Opis apartmaja Center Izola ***

Apartmaji Center Izola se nahajajo v središču Izole in so od najbližje plaže oddaljeni kakšnih 350m. V bližini najdete razne restavracije, bare, trgovino in tržnico. Prav tako je bližini potapljaški center, kolesarske poti in igrišča za igranje tenisa.

Center izola ima na razpolago šest apartmajev (studio), ki so namenjeni za dve osebi. Opremljeni so z manjšo kuhinjo, kopalnico s tušem, lcd televizorjem, sedežno garnituro in klimatsko napravo. Prav tako je na voljo brezplačni brezžični internet.

Apartmaji so odlična izbira za tiste, ki bi radi bivali v središču Izole. Preverite podrobnosti apartmaja, proste termine in cene za najem na spodnji povezavi.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Izoli

0 comments